Unul din secretele succesului evenimentelor la care participam este organizarea temeinica a programului artistic, mai exact intocmirea unui bun playlist nunta. Alegem cu grija melodiile pe care le interpretam, evident ne sfatuim cu mirii sau organizatorii si apoi ne adaptam participantilor la eveniment. Cum fiecare eveniment este diferit formatia nunta Mirage Band este pregatita sa interpreteze cele mai cunoscute melodii din genurile: pop, disco, jazz, rock, vals, tango, greceasca, arabeasca, muzica de petrecere ori muzica populara.

Ne pregatim continuu pentru a fi cei mai buni, la fel cum o fac si sportivii de performanta, pentru ca un talent necultivat nu poate atinge perfectiunea fara munca.

Asculta in format audio playlist nunta Mirage Band

Asculta mai multe piese din playlist nunta Mirage Band

Aceste selectii reprezinta doar o mica parte din playlistul Mirage Band de aceea va incurajam sa ne propuneti melodiile voastre preferate, atat in timpul discutiilor initiale cat si pe parcursul evenimentului in sine. Noi avem toata deschiderea pentru a realiza un show memorabil pentru organizatori si invitati.