/  martie 17, 2018/ Muzica nunta, Organizare nunta

Dansul mirilor sau valsul mirilor?

Dansul mirilor semnifica primul vostru dans ca proaspata familie, desi tehnic nu este chiar primul dans :). Cu el deschideti nunta, dati startul petrecerii si trebuie sa faceti tot ce puteti sa se ridice la nivelul celorlalte pregatiri: tinuta, restaurantul, meniurile, formatia de nunta, aranjamentele florale, cabina foto nunta si altele, numai voi stiti cate detalii ati stabilit.

Am folosit dansul mirilor si nu valsul mirilor, cum mai este denumit tocmai pentru faptul ca nu trebuie sa fie vals. Cel putin in vremurile noastre nu mai este imperativ. Spre deosebire de nuntile desfasurate acum ceva vreme cum sunt nuntile parintilor ori bunicilor nostri. Acest lucru vine ca o usurare pentru multi dintre voi, mai ales pentru barbati. Si pentru tinerele mirese schimbarea este binevenita deoarece isi pot alege o melodie care sa le reprezinte mai bine personalitatea sau care are o anumita semnificatie.

Cum alegi melodia pentru dansul mirilor?

Nu exista o regula ori vreun obicei in alegerea melodiei, nici macar a genului muzical. Este o chestiune de gust ce tine de personalitatea fiecaruia din cuplu, de preferintele muzicale ale acestora. Foarte important este talentul si priceperea mirilor la dans, pentru ca nu toti sunteti dansatori. Am intalnit o multime de alegeri, de la clasicul vals la tango, blues, rock, folk, muzica populara. Cea mai potrivita melodie este aceea cu care va simtiti confortabil, pe care o puteti dansa de placere, fara stres.

Efecte speciale pentru dansul mirilor

Dupa ce ati ales melodia si ati ajuns la un nivel multumitor in timpul repetitiilor este momentul sa va ganditi si la efectele speciale. Aici putem vorbi de fum greu acompaniat de artificii, de o perdea de baloane de sapun si jocuri de lumini. Fiecare dintre acestea vine cu plusuri si minusuri, unele se vor potrivi melodiei alese, altele nu.

Video dansul mirilor cu Mirage Band

Asa cum va spuneam si in randurile de mai sus, melodia potrivita este cea cu care va simtiti confortabil. Unii dintre voi sunteti dansatori buni si puteti face un mic spectacol din dansul de deschidere, asa cum au realizat acesti tineri insuratei.

Vizionare placuta!